Verloskundigen Vida – Gezondheidscentrum De Bilt – DE BILT
Gezondheidscentrum De Bilt

Welkom bij Gezondheidscentrum De Bilt

Voor u en uw gezinsleden. Daar maken wij, de samenwerkende zorgverleners in Gezondheidscentrum (GHC) De Bilt, ons sterk voor. Als inwoner van De Bilt en Bilthoven kunt u bij ons terecht voor een breed pakket van reguliere gezondheidsvoorzieningen.

Verloskundigen Vida

Al meer dan 35 jaar bieden de verloskundigen van Vida persoonlijke, hoogwaardige en kwalitatief goede zorg. Voor, tijdens en na de bevalling. Ons team van ervaren verloskundigen staat helemaal voor u klaar om deze zorg te verlenen in een vertrouwde, professionele omgeving waarbij het altijd gaat om u als persoon. Dat is niet alleen onze visie maar ook onze aanpak in de praktijk.

Op onze website www.praktijkvida.nl vind u meer informatie over voorlichtingsavonden en over uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Maar ook ervaringsverhalen van andere vrouwen en een babyboek met foto’s van kinderen die deze maand geboren zijn.

Medewerkers

De verloskundigenpraktijk Vida bestaat uit drie enthousiaste verloskundigen.
We verzorgen afwisselend de spreekuren en diensten, zodat we iedereen leren kennen voordat ze gaan bevallen. Al onze verloskundigen zijn opgenomen in het kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Op die manier bent u verzekerd van op kwaliteit getoetste zorg.
Het spreekuur in De Bilt, vindt plaats op de dinsdagmorgen.

Locatie

Henrica van Erpweg 2
3732 BG De Bilt
Tel: (030) 238 34 00
verloskundigebilthoven@hetnet.nl
www.praktijkvida.nl

Afspraak

We zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur via telefoonnummer: (030) 238 34 00. U krijgt dan direct een verloskundige te spreken.
Uw eerste afspraak kunt u ook via het formulier op onze website maken. We bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Voor spoed kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen op nummer 06 54 76 25 09. U krijgt dan de dienstdoende verloskundige te spreken.