Uitleenpunt van MediPoint – Stichting Gezondheidscentra De Bilt – DE BILT
Stichting Gezondheidscentra De Bilt

Welkom bij Gezondheidscentra De Bilt

Voor u en uw gezinsleden. Daar maken wij, de samenwerkende zorgverleners in Gezondheidscentrum (GHC) De Bilt, ons sterk voor. Als inwoner van De Bilt en Bilthoven kunt u bij ons terecht voor een breed pakket van reguliere gezondheidsvoorzieningen. Lees hier meer over ons

Uitleenpunt van MediPoint

Mededeling

MediPoint De Bilt is gesloten op vrijdag 1 juli.

MediPoint De Bilt is in vakantieperiode gesloten van vrijdag 8 juli tot maandag 1 augustus.

U kunt deze periode terecht bij de winkel van MediPoint in Zeist (Bergweg 1, Zeist, klantenservice 088 10 2 0 100). Kijkt u voor de actuele openingstijden tijdens de vakantieperiode even op de website www.medipoint.nl

Hulpmiddel nodig?

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, bijvoorbeeld omdat verpleging thuis nodig is, in verband  met zwangerschap en bevalling, bij revalidatie thuis of na herstel van een operatie?

U kunt dan terecht bij Gezondheidscentrum (GHC) De Bilt. In GHC De Bilt is een uitleenpunt van zorgmiddelen in samenwerking met Medipoint.

De voordelen voor u:

  • Kleinere zorghulpmiddelen zijn direct mee te nemen
  • Persoonlijk advies over een passende oplossing
  • Dichtbij huis
  • Loophulpmiddelen kan men hier ook direct huren of lenen

Gratis gebruik tot 26 weken
Zorgverzekeraars hebben een pakket van uitleenhulpmiddelen vastgesteld die gratis gebruikt kunnen worden voor maximaal 26 weken. Het gaat om o.a. een rolstoel, toiletstoel, douchekruk of -stoel, bedverhogers, rugsteun, dekenboog, ondersteek, toiletverhoger, drempelhulpen en trippelstoel. Een aantal van deze producten kunnen eenvoudig en snel worden opgehaald of aangevraagd bij GHC De Bilt. Op www.medipoint.nl is een volledig overzicht te vinden van de producten die u kunt lenen. Het is belangrijk om ook uw zorgpas mee te nemen.

Huren

Krukken, rollators en looprekken worden niet vergoed maar dienen gehuurd te worden. Voor deze hulpmiddelen moet u een bijdrage betalen aan Medipoint. Mocht u lid zijn van een ledenvereniging zoals Vitras, Icare of Careyn, neemt u dan uw lidmaatschapspas mee. Hiermee kunt u voor een bepaalde periode gratis loophulpmiddelen lenen.

Medipoint

Voor meer informatie over de tijdelijke uitleen van hulpmiddelen kunt u contact opnemen met Medipoint, tel. 088-1020100 of kijk op www.medipoint.nl.

Locatie

Servicepunt Medipoint
Henrica van Erpweg 2
3732 BG De Bilt
Tel. 030 220 95 15(lokaal tarief)

Openingstijden (tijdelijk aangepast)

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 09:00 – 11:00 uur.
Woensdag is het uitleenpunt gesloten.

Op andere tijdstippen verwijzen wij u graag naar de thuiszorgwinkel Zeist,
Medipoint Zeist
Bergweg 1
3701 JJ  Zeist
Tel: 088 10 20 100 (lokaal tarief)