Kinderfysiotherapie De Bilt – Gezondheidscentrum De Bilt – DE BILT
Gezondheidscentrum De Bilt

Welkom bij Gezondheidscentrum De Bilt

Voor u en uw gezinsleden. Daar maken wij, de samenwerkende zorgverleners in Gezondheidscentrum (GHC) De Bilt, ons sterk voor. Als inwoner van De Bilt en Bilthoven kunt u bij ons terecht voor een breed pakket van reguliere gezondheidsvoorzieningen.

Kinderfysiotherapie De Bilt

Als de ontwikkeling van uw kind niet vanzelf gaat en bewegen, spelen en sporten speciale aandacht vraagt. Kinderen vragen om een specifieke eigen benaderingswijze. Kinderen veranderen natuurlijk ook veel, terwijl ze groeien en zich ontwikkelen. De kinderfysiotherapeut beschikt dan ook over specifieke kennis en behandelt kinderen in alle leeftijdsgroepen: baby’s, peuters, kleuters en kinderen in de schoolleeftijd. Baby’s observeren, onderzoeken en behandelen we altijd thuis. Peuters en schoolkinderen ontvangen we in onze praktijk. Vaak is ook observatie en advisering thuis of op school gewenst.

Na een observatieonderzoek wordt een behandelplan aan de ouders voorgelegd, waarin de einddoelen zijn beschreven. Enkele voorbeelden zijn: afname van de motorische achterstand, niet meer struikelen en vallen, leesbaar schrijven of geen of minder pijn hebben tijdens bewegen en sporten. Voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. In de meeste gevallen heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Voor behandeling aan huis is echter wél een verwijzing nodig van huisarts of specialist.

Voor aanmelding kunt u ook het aanmeldingsformulier op onze website gebruiken.

Kinderfysiotherapeuten

Locatie

Kinderfysiotherapie De Bilt
Henrica van Erpweg 2
3731 BG DE BILT
Marion Diepstraten tel: 06-14035811
Marlon Hagström-Steinmeijer tel: 0614035708
info@kinderfysiotherapiedebilt.nl
www.kinderfysiotherapiedebilt.nl