Toegankelijkheid – Gezondheidscentrum De Bilt – DE BILT
Gezondheidscentrum De Bilt

Welkom bij Gezondheidscentrum De Bilt

Voor u en uw gezinsleden. Daar maken wij, de samenwerkende zorgverleners in Gezondheidscentrum (GHC) De Bilt, ons sterk voor. Als inwoner van De Bilt en Bilthoven kunt u bij ons terecht voor een breed pakket van reguliere gezondheidsvoorzieningen.

Toegankelijkheid

Parkeren

Gezondheidscentrum De Bilt is gevestigd aan de Henrica van Erpweg 2. Rondom het centrum is voldoende parkeerruimte aanwezig.

  • Er zijn drie gehandicaptenparkeerplaatsen, één aan de Henrica van Erpweg zelf (van de gemeente), één op het parkeerterrein aan de voorzijde van het centrum en één aan de achterzijde van het pand.
  • Bezoekers van fysiotherapie De Bilt die niet het hele stuk van de hoofdingang naar de afdeling fysiotherapie kunnen lopen, kunnen gebruikmaken van de parkeerplaats aan de achterzijde. U meldt zich bij de fysiotherapie via de deurbelintercom bij de achterdeur.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Deuren openen

Voor mensen met een rollator of rolstoel zijn de deuren in gangen en wachtkamers niet altijd zelfstandig te openen. Hier kunt u hulp bij vragen. In de ochtend aan de gastvrouw (naast de hoofdingang) en in de middag aan de assistente van uw huisarts.

De lift

Als u hulp nodig heeft bij het gebruik van de lift, kan de gastvrouw met u meelopen en desgewenst mee naar boven gaan. Als u weer naar beneden gaat, kan uw hulpverlener u assisteren.

Scootmobielen

Vanwege de krappe gangen is het niet mogelijk om uw scootmobiel in het gezondheidscentrum te gebruiken. U kunt de scootmobiel buiten parkeren of eventueel onder de trap. S.v.p. niet in de centrale hal of in de hal van de huisartsen, omdat er dan geen andere mensen meer langs kunnen.

Als u dit wenst, kunt u in het gebouw gebruikmaken van een rolstoel. De rolstoel wordt dan door de gastvrouw (ochtend) of de assistente van de huisarts (middag) naar de centrale hal gebracht. U kunt bij het maken van een afspraak aangeven of u een rolstoel nodig heeft.

Zit de wachtkamer van de huisarts al zo vol dat er geen ruimte meer is voor een rolstoel, vraag dan aan de assistente om een andere plek om te wachten.