Reisadviescentrum – Gezondheidscentrum De Bilt – DE BILT
Gezondheidscentrum De Bilt

Welkom bij Gezondheidscentrum De Bilt

Voor u en uw gezinsleden. Daar maken wij, de samenwerkende zorgverleners in Gezondheidscentrum (GHC) De Bilt, ons sterk voor. Als inwoner van De Bilt en Bilthoven kunt u bij ons terecht voor een breed pakket van reguliere gezondheidsvoorzieningen.

Reisadviescentrum

In andere landen zijn hygiënische omstandigheden anders dan bij ons en er komen ziekten voor die hier onbekend zijn. Dit geldt voor verre, tropische bestemmingen maar bijvoorbeeld ook voor landen rond de Middellandse Zee zoals Marokko en Turkije.

Tijdens een reisadviesconsult bepalen we wat de risico’s zijn, afhankelijk van de bestemming, het soort reis en uw persoonlijke omstandigheden zoals zwangerschap of medicijngebruik. Op basis van deze informatie krijgt u een persoonlijk advies over vaccinaties, malariatabletten, maatregelen tegen diarree en muggenbeten en andere leefregels.

In verband met de tijd die een vaccinatie nodig heeft om in te werken, adviseren wij u tenminste 4 weken van tevoren een afspraak te maken. Maar ook voor een zogenaamde ‘last-minute’ reis kunnen wij u nog zinnige adviezen en vaccinaties geven. U kunt bij ons alle vaccinaties krijgen, inclusief het gele koorts vaccin.

De Huisartsen Maatschap De Bilt (voorheen Essenkamp) heeft een erkenning van de overheid als centrum voor reizigersvaccinatie en gele koorts vaccinatie.