Fototentoonstelling – Gezondheidscentrum De Bilt – DE BILT
Gezondheidscentrum De Bilt

Welkom bij Gezondheidscentrum De Bilt

Voor u en uw gezinsleden. Daar maken wij, de samenwerkende zorgverleners in Gezondheidscentrum (GHC) De Bilt, ons sterk voor. Als inwoner van De Bilt en Bilthoven kunt u bij ons terecht voor een breed pakket van reguliere gezondheidsvoorzieningen.

Fototentoonstelling

FOTOTENTOONSTELLING UTRECHTSE HEUVELRUG – PUUR NATUUR

 ‘Utrechtse Heuvelrug – Puur Natuur’ is een fototentoonstelling van fotograaf Sjaak den Breeje uit De Bilt. Op woensdagavond 22 maart a.s. is de tentoonstelling in Gezondheidscentrum De Bilt geopend voor belangstellenden. Tijdens deze avond worden ook een aantal nieuwe werken gepresenteerd, onder het genot van een hapje en drankje.

Sjaak den Breeje is gepassioneerd natuurfotograaf met de focus op landschappen en bossen. Tijdens de vele wandelingen door de fraaie natuur van de Utrechtse Heuvelrug maakte hij foto’s in de verschillende seizoenen. Elk seizoen kent zijn eigen, unieke karakter. Tot zijn favorieten behoren de sfeervolle beukenlanen op de landgoederen, de prachtige zonsopkomsten boven de vennen en het ontwaken van het bos in de vroege ochtend.

De fototentoonstelling vindt plaats in Gezondheidscentrum De Bilt aan de Henrica van Erpweg 2 en is geopend op woensdagavond 22 maart a.s. van 19.30 tot 22.00 uur. De avond wordt officieel geopend om 19.45 uur. Daarna is er gelegenheid om de tentoonstelling te bekijken. Fotograaf Sjaak den Breeje is aanwezig om belangstellenden te woord te staan en uitleg te geven over zijn foto’s.

De entree is gratis en de koffie/thee staat klaar. Meer informatie over deze avond is te vinden op www.sjaakdenbreeje.nl.